tirsdag 10. desember 2013

Julen 2013!

Det har dessverre ikke blitt så mye blogging om julen i år.

Men nå kommer alt på en gang!


I år har jeg vert på julemesse med tingene jeg lager. Der fikk jeg solgt en hel masse, og fikk inn bestilling. Kan si meg fornøyd med den dagen.


Juleforberedelsene kom godt i gang. Meg og mine døtre og barnebarnet mitt som er blitt så alt for stor (vil hun skal være baby enda). Litt gløgg måtte til, og masse smaking av kakene ble det også.

Bjynte så smått å pynte i sofaen og på bordet. Puten med nisse kjøpte jeg på jobben min Feel Maxi, og den med kjelken er kjøpt på Europris! 

Men 1. desember var all julepynt oppe, og juleserviset på plass i skapet.

Barnebarnet mitt hadde juleframvisning med turnen, stolt mor, far og mormor var med og så på (og en nevø av svigersønnen min). Selv nyttet jeg sjansen å fikk knipset bilde av min nydelige yngstedatter. Barnebarn er blitt så stor at hun har kommet i den tida da det er "kjedelig" å bli tatt bilde av.

Som seg hør og bør, er det blitt pyntet til jul på hytta også. Og til helgen skal jeg og barnebarn opp å kose oss med julekaker og fyr i peisen.

Hjemme igjen... så er juletreet kommet opp. Har i år også måttet tilfredstille samboer, så de kulørte lysene kom på denne gangen også. Men sier meg meget fornøyd med resultatet, selv om bildene ikke viser det så veldig godt.

I år ser gavene slik ut. Det ligger faktisk ganske mye arbeid i innpakkingen. Har stanset ut hver eneste stjerne, lagt på dobbeltsidig tape og hatt "diamanter og perler" i miden av stjernene. Ikke helt slik jeg hadde tenkt det skulle se ut, men alt i alt fornøyd med resultatet.

Pakkekalender i år også! MEN en stor forandring, fikk kalender av jentene mine i år. 24 luker med te! Morshjertet smeltet helt!
Jeg og sambo. (mest jeg) ble enige om å kun ha pakkegaver i helgene, så det ble 7 gaver å gi.

Til nå har jeg fått DVD, Juleøl og treningstights. <3
Han har fått CB julebrus uten sukker og nøtteblanding to ganger (han eeeeelsker det) og batteridrill. Drillen ble kjøpt på Jernia sin åpning på Maxisenteret, å kostet men kun 50-lappen. Men gave er gave, uansett hva det koster!

Hovedpresangen til hverandre har vi allerede "åpnet". Vi var på tur til Berlin og opplevde åpninger av div. julemarkeder. MAGISK!


En dame kaldte meg wunderbar weiser engel, og etterpå fant vi ut at den plassen de hadde den hvite glüweinen het akkurat DET!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar