mandag 29. oktober 2012

Jeg har fått en utmerkelse....

Jeg har fått en utmerkelse av Nissas Juleblogg. Nissas begrunnelse er:

"Unwod skriver om sine julegleder og viser hva hun lager og får tak i til julekosen. Altså en koselig blogg jeg har glede av å følge."

Jeg takker så masse for disse ord, min blogg er jo egentlig laget for meg selv, og at andre har glede av den er en STOR bonus for meg! Reglerna för utmärkelsen är 
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg

Dessverre har jeg ikke fulgt med i timen, å blitt følger av andre juleblogger, med noen få unntak....

Men nå gir jeg utfordringen viderer til:

1. Julie K En nydelig og lettlest blogg, som jeg med en gang likte og fant inspirasjoner i.

2. Julefreak Denne har jeg nettop oppdaget, og kan ikke si annet enn at å være julefreak, da er jeg med jeg! Gleder meg til å gå på oppdagelsesferd i denne bloggen!

3. Nissas Juleblogg Må nominere deg tilbake, for jeg kommer ikke unna din blogg, den inspirerer meg hvert år. Og gir meg masse inspirasjon til å lage ting sammen med barnebarnet mitt. Din kreativitet er ENORM!

4. Tante Juls helårsblogg Fant nettopp denne og er selv et julemenneske HELE året, så fordi jeg vil utforske denne bloggen litt mer, nominerer jeg  også denne....

5. Julbloggen Min vita Jul Her er en svensk side som jeg nyter å lese i. Her venter inspirasjonene i hvert eneste innlegg. 

Tusen takk til Nissas Juleblogg for denne utfordringen, for den gav meg mye inspirasjon fra nye blogger jeg ikke hadde sett før. Og gav meg iver til å søke i andres blogger om jul!!!

2 kommentarer:

  1. Söta du, tack så jättemycket! Det värmer i hjärtat av dina fina ord! Och vilken fin blogg du har, här kommer jag kika in ofta. En stor kram till dig

    SvarSlett
  2. Bare hyggelig Madeleine! Og selv takk for fine ord. :-)

    SvarSlett